• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Deniz Sohbetleri'nin büyüleyici dünyasına dalış yapın!

Dünya denizcilik sektörünün en büyük ikinci fuarı olan CNR Avrasya Boat Show Fuarı, CNR Expo Yeşilköy'ün 85 bin metrekarelik kapalı alanında düzenlenecek. Fuarda, denizcilik sektörünün önde gelen 1.500 markası, yat, süper yat, mega yatların da aralarında bulunduğu 3 bin 500 deniz aracı ile yer alacak. CNR Avrasya Boat Show'da bu yıl birbirinden renkli etkinlikler de yer alacak.

 

Yılın yarısı denizde

 

CNR Avrasya Boat Show seminerlerinin en renkli konuşmacılarından olan Tunç & Julie Aytunç çifti 1997 yılında Amerika'da evlendiler. Deniz sevdaları 2000'li yıllarda Fransız turistlere guletlerle organize ettiği yunan adaları turları ile başlayan çift, senenin yarısını denizde geçiriyor. Gazete, dergi ve internet sitelerinde, denizcilik üzerine çok sayıda makaleleri de bulunan Tunç & Julie Aytunç çifti, TAJ isimli yelkenlilerine 2011 yılında sahip oldu. Yetmişe yakın ülkeye seyahat gerçekleştiren çift, aynı zamanda PADI dalış hocalığı da yapıyor.

 

 

CNR Avrasya Boat Show'a denize dair tınılarla geliyor

 

Coşkun Aral'ın unutulmaz belgeseli Haberci'nin ve Digitürk'de yayınlanan İZ TV'nin tüm müziklerini yapan Murat Tuğsuz, aynı zamanda TRT'nin ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı birçok yapımın müziklerini yapan profesyonel müzik adamı. 16 farklı enstrümanı kusursuz çalabilen sanatçı, bilgisayar ile müzik üretme konusunda da uzman. Türkiye ve dünya televizyonlarında şu ana kadar yaklaşık 1500'ün üzerinde bestesi kullanılan sanatçı, 75 adet albüme imzasını attı.