• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Cranchi CNR Avrasya Boat Show’a çok iddialı geliyor

Hangi ülkenin, hangi karasularından geçerseniz geçin, fark edilmeden yolunuza devam edemeyeceğiniz bir tekne arıyorsanız, Cranchi M44 ile tanışın.


Göz kamaştırıcı dokunuşlarıyla Cranchi’nin en iddialı modellerinden olan M44 ile hem günü birlik, hem de uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Hızlı yolculuklar için de kolay yönetilen bir tekne olan Cranchi M44 HT, geniş bir yelpazede farklı ihtiyaçları karşılayabildiğinden, deniz tutkunlarının ilk terci ettiği Cranchi modeli olarak ön plana çıkıyor.


Cranchi’nin Amiral Gemisi Trawler 53 LD

CRANCHI ECO TRAWLER 53 LD; meraklıları için, tabandan tavana cam uzunluğu ve yüksekliği salon alanına ferahlık sağlamasının yanı sıra mutfak yanında güverteye açılan bir kapı da sunuyor. Bu güverte çıkış kapısı seyir ve manevra esnasında güverteye ulaşım için büyük bir kolaylık sağlıyor. En ince ayrıntısına kadar özenle tasarlanan Trawler 53 ile uçsuz bucaksız maviliklerde özgürlüğünüzün tadını çıkaracaksınız.


CNR Avrasya Boat Show’a gelecek olan bir diğer CRANCHI E 52F ise, birçok yeniliğiyle bu segmentteki standartları baştan tanımlayacak. CRANCHI E 52F, ünlü tasarımcı Christian Grande tarafından tasarlandı. Bu yeni model; salon hacmi, aydınlık iç alanları, ön güverte yaşam alanları konularında pazar lideri olma konusunda iddialı.


CRANCHI gibi dünyanın en önemli markalarının sergileneceği CNR Avrasya Boat Show, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve DENTUR işbirliği ile 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de organize edilecek.