• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Prestige 520 ile zamanın akışını CNR Avrasya Boat Show’da durdurun

Fransız Groupe Beneteau’nun lider markası Prestige, tasarım harikası yatlarına 520’yi ekledi. Motoryat severlerin heyecanla beklediği Prestige 520, rakiplerini kıskandıracak bir dış görünüş ve kullanım alanına sahip. Prestige 520; Türkiye’nin en prestijli organizasyonu CNR Avrasya Boat Show 2018’de markanın yeni temsilcisi Trio Deniz tarafından sergilenecek.


Maksimum Konfor ve Kullanım Alanı


Diğer tüm Prestige modelleri gibi, sade ve şıklığın bir arada bulunduğu yatın, kullanım alanlarını maksimum seviye çıkaran tasarımını İtalyan Garroni Design yaptı.


Yeni tasarlanan yekpare camlar, borda da bulunan gövde camları ile eşsiz uyum sağlıyor. Kalıtımsal bir özellik haline gelen iç ferahlık bu modelde de kendini gösteriyor. Geniş ve kesintisiz camlar sayesinde güneş ışığı her zaman iç yaşam alanlarında oluyor. Ayrıca, bu yıl ilk defa kullanılmaya başlanan “L-kokpit oturma grubu” Prestige 520’ye maksimum kullanım alanı sağlıyor.



Dünya deniz sektörüne yön veren markalar Trio Deniz’de


Türkiye’deki en büyük tekne distribütörlerinden birisi olan Trio Deniz, bünyesindeki 7 tekne markasıyla, deniz tutkunlarının farklı ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak çözümler sunuyor. Sanlorenzo, Prestige, Jeanneau Motor Boats, Hanse, Moody, Dehler ve Bayliner markalarının temsilciliğini yürüten Trio, İstanbul Pendik Marina’da bulunan merkez ofisi ve VIP iskelesi, Bodrum Milta Marina’daki servis merkezi ve her biri deniz tutkunu olan 30’dan fazla takım arkadaşıyla hizmet veriyor.