• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Tekneler Alesta! Avrasya Boat Show Başlıyor

Birbirinden değerli ve göz alıcı mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergilendiği, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının yer aldığı CNR Avrasya Boat Show’un onbirincisi 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşuyor.  
 
Denizcilik dünyası için düzenlenen fuarlar arasında sektörün pusulası olan Avrasya Boat Show bu yıl kapılarını daha görkemli açıyor. Birbirinden değerli ve özel tasarımlı teknelerin sergileneceği fuar hemen her segmentten alıcıya hitap ediyor. Denizcilik sektöründe dünya markası olan milyonlarca euroluk mega yatların birbirleri ile yarışacağı fuara ziyaretçi ilgisi oldukça yoğun olacak. Fuar; yerli ziyaretçilerin değişmez adresi olmasının yanı sıra yabancı ziyaretçi ve katılımcıların da cazibe merkezi konumunda.  
 
Denize dair aradığınız ne varsa bu fuarda bulacaksınız 
 
Onbir yıldır kesintisiz düzenlenen ve binlerce deniz severi ağırlayan CNR Avrasya Boat Show için, 85bin metrekarelik bir alana, 1000’den fazla markayı temsil eden 300’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli getiriliyor. Türkiye'nin en prestijli tekne ve yat fuarı olan "CNR Avrasya Boat Show; Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği  işbirliği ile düzenlenmekte, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB destekleriyle gerçekleştiriliyor. Fuarda amatör balıkçılık malzemeleri, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, şişme bot, jetski gibi denizcilik sektörünü ilgilendiren her türlü donanımı bulmak mümkün.
 
 Hızla büyüyen ülke ekonomisinin ve istihdamının önemli unsurları arasında yer alan denizcilik sektörüne, “CNR Avrasya Boat Show” önemli katkılar sağlıyor. Mega yat üretiminde dünya üçüncülüğünü yakalamış olan Türk denizcilik sektörümüz, oldukça kapsamlı ve büyük olan fuar sayesinde farklı müşteri potansiyeline ulaşmak ve dünyaya açılmak için birbirleri ile yarışacak.