• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Tüm Bodrum severler Bodrum Standı'nda buluştu

Bodrum Ticaret Odası, Ege Yat, Roda Yat, Ada Yat, Riva Yat, Ark Yat, Kobra Yat, Salmakis Yatçılık ve Tiger Yachts” firmaları ile dünyanın en büyük 2. Boat Show’u olan CNR Avrasya Boat Show Fuarı'na katıldı


10-18 Şubat tarihleri arasında İstanbul CNR Expo, Yeşilköy’de düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show – 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” için planlamalara aylar önce başlayan BODTO, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile Bodrum standını hazırladı. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 10 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşen stand açılış kokteyline tüm Bodrum severleri davet etti. 


T.C. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 10-18 Şubat tarihleri arasında CNR Expo, Yeşilköy’de düzenlenen  “CNR Avrasya Boat Show –Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarına” 1 numaralı holde BODRUM standı ile katıldıklarını açıkladı. Bünyelerinde 6 firmanın stand açtığını ve 2 firmanın da tekne sergilediğini bildiren BODTO Başkanı “Yat imalat sektörü Bodrumumuzun can damarı, bu bizim tarihimiz kültürümüz. Bu kültürü ve geleneği korumak için çabalayan insanlara destek olmakta bizim görevlerimiz arasında. Bu fuarda stand açmamıza destek olan başta Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) olmak üzere, Bodrum Belediyemize ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubemize teşekkür ederim.” dedi. 


8 Firma Bodrum Standında

Bodrum Ticaret Odası tarafından, “Ege Yat, Roda Yat, Ada Yat, Riva Yat, Ark Yat, Kobra Yat, Salmakis Yatçılık ve Tiger Yachts” firmalarının Bodrum standında yer alacağı bildirilirken bu sene 1. Holde yer alarak fuardan daha çok verim alınmasının hedeflendiği açıklandı.


Roda Yat firması 15 m’lik lobster tarzı Perla 48 isimli yatı ile, Tiger Yachts firması ise 9 m’lik Anatolia isimli özgün teknesi ile fuara katılacak. Stand açacak diğer 6 firma ise yat imalat, bakım-onarım, charter gibi konularda Bodrumu temsil edecek.