• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Tutkunun tasarımla birleştiği Chris-Craft da CNR Avrasya Boat Show’da görücüye çıkacak

Eğer bir kez Chris-Craft'a bindiyseniz, sıcaklık ve davetkar bir karşılama hissetmemeniz mümkün değil. Bunu başarmak için, teknelerinin her detayına dikkat eden Chis-Craft, çizgileri, ahşap dokunuşları, her bir unsurun pratikliği ve işlevselliği konfor ile birleşerek tekneyi mükemmel hale getiriyor.


Benzersiz bir tekneye sahip olmak isteyenler için üretilen Chris-Craft, dünyanın en büyük iki fuarından biri olan CNR Avrasya Boat Show’da en iddialı iki modeli ile yer alıyor.



Tutku ile tasarlanan Corsair 27, kullanıcılarına 10 yolcu misafir edebilme imkanı sağlıyor. Konuklara lüks bir eğlence ve dinlenme alanı sağlayan Corsair 27’de, gecelemeler için iki uyku kabinine bile yer verilmiş. Corsair 30’un tasarımı ise iki hedefle hayat bulmuş. İnanılmaz güzellik ve istisnai bir işlevden oluşan bu önemli özellikler Corsair 30'un konuklarına eğlence, lüks ve rahatlığı bir arada sunuyor.



Aralarında, 142 yıldır el işçiliği ile imal edilen Chris Craft’lerin de olduğu, dünyanın en önemli markalarının yer aldığı CNR Avrasya Boat Show, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve DENTUR işbirliği ile 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy’de organize ediliyor.