• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

CNR Avrasya Boat Show tüm görkemiyle açıldı

Denize gönül vermiş olanların merakla beklediği dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı 13. CNR Avrasya Boat Show tüm görkemiyle VIP açılışını yaptı.


10 Şubat itibari ile de tüm ziyaretçilere kapılarını açacak olan CNR Avrasya Boat Show'da 1.500 marka 3.500'ün üzerinde deniz aracı ile yerini aldı.


Açılış töreninde konuşan CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, CNR Avrasya Boatshow’dan beklentilerinin çok büyük olduğunu söyledi.


Şenel Fuarın; her yıl olduğu gibi bu yıl da mega yat, tekne ve yelkenlilerle ilgilenen profesyoneller ve amatör denizciliğe meraklı ziyaretçiler tarafından ilgi göreceğine inandıklarını ifade etti. Şenel ayrıca Avrasya Boat Show'un, katılımcı firmaların yanı sıra ülke ekonomisi ve turizmine de önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

 


Şenel konuşmasına şöyle devam etti. "Dünyanın dört bir yanından alıcıların ağırlanacağı fuarda, Jeanneau, Princess, Sanlorenzo, Prestige, Hanse, Christ Craft, Cranchi, Mengiyay, Targa, Es Line, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude, Quicksilver, Lombardini, Yanmar, Man, Mercury, Tohatsu, Momenta, Seadoo, Seaboat ve Zar Boat gibi dünya denizcilik sektörünün önde gelen çok sayıda markası en yeni tekne ve yatlarını sergileyecek." dedi


"CNR Avrasya Boat Show’da bu sene süper yatlara özel bir bölüm oluşturduk" diyen Şenel, bu bölümde Turkuaz Yat, Aes Yat, Karataş Dizayn, Sarp Yat, Su Marin, Ses Yat ve Tanju Kalaycıoğlu gibi çok değerli markaların yanı sıra Bodrum Tersanelerinden de Ark Yat, Ada Yat, Cobra Yat, Ege Yat, Riva Tersanesi, Roda Yat, Salmakis Yat ve Tiger Yat gibi, Türkiye’nin en önemli tersaneleri yer aldığını kaydetti.


CNR Avrasya Boat Show Fuarı'nın, bu yıl da birbirinden renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine dopdolu bir içerik sunduğuna dikkat çeken Şenel, tüm denizciler ve denize gönül verenleri fuara beklediklerini kaydetti.


ZEYTİN DALI OPERASYONU DA UNUTULMADI
Konuşmasının sonunda Afrin operasyonu kapsamında başlayan Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Şenel "Bizler burada hayatımızı idame ettirir, ticari faaliyetlerimize devam ederken, sınırlarımız ötesinde ülkemizin ve bölgenin güvenliğini sağlamak amacıyla, Zeytin Dalı operasyonuna devam eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm mensuplarına ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.Allah onların ayağına taş değdirmesin, Allah onları muzaffer kılsın." dedi