• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Formula 350 Sun Sport Türkiye’de ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da sergilenecek

Üretilmeye başlandığı 1962 yılından beri dünyanın en kaliteli tekneleri arasında gösterilen lüks Formula tekneleri Ocak 2018 itibariyle Türkiye distribütörü Uting satış ve servis güvencesiyle Türkiye’de! Premium segmentte kendini ispatlamış olan Formula Boats, genlerinde off-shore karakterini taşıyan yüksek performanslı teknelerinden Formula 350 Sun Sport’u Türk denizcilerinin beğenisine sunuyor.


İster çift olarak ister kalabalık arkadaş gruplarıyla denizde geçirilecek keyifli bir gün ve gece için gereken tüm donanıma fazlasıyla sahip, spor, şık ve güçlü bir powerboat olan Formula 350 Sun Sport, Türkiye'de ilk defa CNR Avrasya Boat Show'da görücüye çıkacak.


CNR’da 2. Holde Uting standında sergilenecek olan FORMULA 350 Sun Sport modeli gücünü 2 x 430 beygir gücündeki Mercruiser motorlardan alıyor. Saatte 100Km üzerinde sürate çıkan 350 SS yalnızca performansı ve akıcı gidişiyle değil, zarafet ve sunduğu konforla da çok etkileyici.


FORMULA’nın 7 metrelik su sporları teknelerinden 15 metrelik lüks motoryatlara kadar birçok boy ve gövde yapısındaki 10 ürün ailesinden biri olan Sun Sport serisinin en büyük üyesi 350 SS, eşsiz tasarımı, lüks donanımı ve birinci sınıf işçiğiyle Formula karakteristiğini yansıtarak hem tecrübeli kaptanların hem de yeni nesil denizcilerin ilk tercihi olmaya aday. 10.67m boy, 3.28m en ve 21° su kesim açılı derin-V gövdesiyle dalgalı havalarda dahi konforlu bir seyir sunan Formula 350 Sun Sport, seçiminize göre içten takma veya dıştan takma farklı güçlerde motor seçenekleri sunuluyor. İçten takma motor tercih edenler 350 HP - 480 HP arası güçlerde, iki adet, benzinli veya dizel, Mercruiser®, Volvo® ve Ilmor® motor arasından seçim yapabilmekteler. Son yılların akımı olan dıştan takma motor tercih edenler ise 3 x 300HP veya 3x 350 HP Mercury Verado gücüyle beklentilerini fazlasıyla alacaklar. Performans dendiğinde azami güç yanında manevra kabiliyeti de önemlidir. Formula 350 Sun Sport hem dıştan takma hem tüm içten takma motor seçeneklerinde özel joystick kumanda koluyla beraber gelmektedir. Özellikle marinalarda ve dar alanlarda adeta santim santim yanaşma imkanı sağlayan Joystick sayesinde sadece yeni başlayanlar rahat etmekle kalmayacak, deneyimli denizciler bile joystick rahatlığından vazgeçmeyecek, Formula sahibi olmanın keyfi ve gururunu yaşayacak.


‘Siz ve Formula’nız benzersizsiniz’ mottosuyla, siparişlerini kişiye özel üreten köklü firma, FormulaFlex ve FormulaMyWay® programlarıyla yalnızca gövde grafik tipleri ve bunların renkleri için adeta sayısız seçenek sunmakla kalmıyor. Koltuk döşemelerinden Ralph Lauren özel tasarım dekorasyon paketlerine kadar yüzlerce özelleştirme imkanı mevcut. Zeminden mobilya rengine, perdeden yastık kılıflarına kadar her şey için müşterilere kendi teknelerini tasarlama imkanı sunuyor. Buzdolaplarının da aralarında olduğu çok sayıda standart özelliğe ilave olarak ekstra geniş yüzme platformu, deniz içi koltuğu, Bose ses sistemleri, TV, BlueRay Disc, su altı ve kabin içi ışıklandırma gibi çok çeşitli opsiyonel donanım seçenekleriyle tam olarak her ihtiyaç ve zevke hitap ediyor.