• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Denizden beklediğin herşey Cnr Avrasya Boat Show’da

Dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye’nin en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan CNR Avrasya Boat Show’un onbirincisi 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNREXPO Yeşilköy’de ziyaretçileri ile buluşuyor. Kategorilerinde en iyilerinden olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergilendiği, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının yer aldığı fuarı, yurtdışından da oldukça yoğun deniz sevdalısı ziyaret edecek.  
 
Deniz sevdalılarının kurumsal veya bireysel olarak yoğun ilgi gösterdiği, etkinlik tarihini sabırsızlıkla beklediği CNR Avrasya Boat Show bu yıl kapılarını daha görkemli açıyor. Birbirinden değerli ve özel tasarımlı teknelerin sergileneceği fuar hemen her segmentten alıcıya hitap ediyor. Denizcilik sektöründe dünya markası olan milyonlarca euroluk mega yatların birbirleri ile yarışacağı fuara ziyaretçi ilgisi oldukça yoğun olacak. Fuar; yerli ziyaretçilerin değişmez adresi olmasının yanı sıra yabancı ziyaretçi ve katılımcıların da cazibe merkezi konumunda.  
 
85 bin metrekarelik dev alanda denize dair her şeyi bulacaksınız 
 
Hızla büyüyen ülke ekonomisinin ve istihdamının önemli unsurları arasında yer alan denizcilik sektörüne, “CNR Avrasya Boat Show” önemli katkılar sağlıyor. Mega yat üretiminde dünya üçüncülüğünü yakalamış olan Türk denizcilik sektörümüz, oldukça kapsamlı ve büyük olan fuar sayesinde farklı müşteri potansiyeline ulaşmak ve dünyaya yelken açmak için birbirleri ile yarışacak.