• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Denizciler CNR Avrasya Boat Show'dan mutlu döndü

İstanbul'da düzenlenen 13. Uluslararası CNR Avrasya Boat Show Fuarı'dan mutlu dönen Antalyalı denizciler, fuara katılımlarını sağlayan DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu'na teşekkür etti.

Alanya, Kemer, Manavgat ve Kaş ilçelerinden günübirlik tur tekne işletmecileri, su altı ve su üstü sporları yapan denizcilerden oluşan 131 Deniz Ticaret Odası (DTO) üyesi İstanbul'da katıldıkları 13. Avrasya CNR Avrasya Boat Show Fuarı'ndan mutlu döndü.


DTO'dan verilen bilgiye göre, Antalyalı denizciler, fuarda denizcilik sektöründe mega tekneler ve yelkenli tekneler, bot-motor ve ufak tekneler ile dizel makine ve ekipmanları ile hidrolik ekipmanlarında 2018 yılı yenilikler, teknolojik gelişmeler ve yeni model tekneleri yerinde gördü. Denizciler, İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından 10 yıl önce eğitime başlayan ve sektöre eleman yetiştiren kendi alanında da Dünyanın sayılı üniversitelerinden olan Piri Reis Üniversitesi'ni de ziyaretten memnun kaldı. Antalyalı denizcilerin ilk kez DTO girişimleriyle fuara geniş katılım sağladıklarını belirten DTO Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, bundan böyle Antalyalı denizcilerin başta fuarlar olmak üzere çeşitli etkinliklere toplu katılmalarını sağlayacaklarını söyledi.