• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Kolay balık tutmada bir devrim

3 bin 500 deniz aracı, dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarı CNR Avrasya Boat Show'da, on binlerce deniz severle buluşmaya hazırlanıyor. Fuarda, hayalet modeliyle denizcilik sektöründe fark yaratan Lowrance'ın yanı sıra Simrad, B&G, Naviop, Intellian gibi markaların distribütörlüğünü yapan Promar gibi sektörün en prestijli temsilcileri yer alacak.
 
Güvenilir, sağlam ve uzun süre dayanacak şekilde üretilmiş, yeni ultra-sessiz Lowrance Ghost trolling motoru, balıkçıların sadece balık yakalamaya odaklanmasını sağlarken, tekneyi balıklara sessizce ulaştırıyor.
 
 
Devrimsel fırçasız bir motora sahip Ghost, piyasadaki herhangi bir trolling motoruna göre daha fazla itiş gücü ve daha uzun çalışma süresi sağlıyor. Entegre edilebilir Lowrance transduser seçenekleriyle ve üç yıllık garantisiyle Ghost, trolling motor yükseltmede standartları belirliyor
 
Rakip modellerden yüzde 25 daha fazla itme gücüne sahip olan Ghost'un fırçasız motoru aynı zamanda % 60 daha fazla çalışma süresi verimliliği sunuyor. Ghost böylece pil ömründen ödün vermeden en iyi hız ve ivmenin tadını çıkartarak daha uzun süre balık tutabilme imkânı sağlıyor.
 
Ghost'un güçlü ve hassas bağlantısı, rüzgâr koşullarından bağımsız olarak tekneyi bir noktaya veya haritanın herhangi bir yerine sabitleyebiliyor. Ghost bu sayede konumu korumak için daha az zaman harcayarak daha fazla balık tutmaya olanak sağlıyor.
 
Siz de, denizcilik sektörüne dair her şeyin sergileneceği CNR Avrasya Boat Show'a sıra beklemeden giriş yapabilmek için online biletinizi hemen alın.