• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

"CNR Avrasya Boat Show bizim için iş, bereket ve yoğunluk demek"

14. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı 23- Şubat-3 Mart 2019 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de düzenlendi. Denize gönül verenlerin tüm arayışlarına yanıt veren fuar, yoğun ilgi ile karşılandı. 
 
CNR Avrasya Boat Show'a katılan alanında lider firmaların üst düzey yetkililerinin fuar hakkındaki kısa görüşleri
 
 
 
 
TRİO DENİZ ARAÇLARI TİCARET A.Ş. MURAT BEKİROĞLU - YÖNETİM KURULU BAŞKANI
 
Fuar bu sene geçen yıllara göre daha iyi geçiyor. Sektörde bir bölünme var. Ama CNR ve derneğin çabalarıyla her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl çok daha başarılı bir fuar geçireceğimize inanıyorum. Bu fuar benim için, iş, bereket ve yoğunluk demek.
 
  
KARİNA YATÇILIK MURAT SOYDAŞ - YÖNETİM KURULU ÜYESİ & GENEL MÜDÜR
 
Fuarı çok güzel bulduk. İlk hafta sonumuz oldukça hareketli ve müşteri ziyareti ile geçti. Aynı zamanda yeni ürünümüz Numarine 55 Fly'ın CNR Avrasya Boat Show'da Türkiye lansmanını yapıyoruz, heyecanlıyız. CNR Avrasya Boat Show, bizim için tek kelimeyle itibar demek.
 
 
DEPAR MOTOR A.Ş. BÜLENT CÜNCAN - GENEL MÜDÜR & FEDERASYON BAŞKANI
 
Fuarı bu sene geçen seneden daha iyi buldum. Müşteri portföyü oldukça iyi, katılımcı sayısı daha fazla. Depar'da bu sene gerek yerli üreticilerin teknesi, gerekse yeni jet-skiler, yeni ürünlerimiz hepsi sergilenmek üzere hazır.
 
 
 
AVART LUXURY TOYS GÖKHAN DOBOĞLU - FİRMA SAHİBİ
 
CNR Avrasya Boat Show, bizim için çok iyi geçiyor. Standımızda çok değerli müşteriler ağırlıyoruz. CNR Holding sayesinde her sene daha iyi ve daha kaliteli müşterilere hitap ediyoruz. CNR bizim her şeyimiz, önümüzdeki senelerde de katılmaya devam edeceğiz.
 
 
UTING - FORMULA SUNA ARIKBOĞA - ŞİRKET MÜDÜRÜ
 
CNR Avrasya Boat Show bence ticaret yapabilme anlamında Avrupa'nın en iyi fuarı diyebilirim. Gerçekten çok iyi geçiyor. Yabancı alıcılar fuarı ziyaret ediyor. Özellikle Bulgaristan, Yunanistan ve Kıbrıs'tan gelenler oluyor, bu yüzden bizim için çok önemli. CNR'a destekleri için teşekkür ediyorum.