• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Suzuki’nin çevreci modeli DF 80A ilk kez CNR Boat Show’da

Suzuki Marin, dünyanın en büyük Boat Show fuarlarından biri olan CNR Avrasya Boat Show’daDF 80A’yı Türkiye’de ilk kez deniz tutkunlarının beğenisine sundu.
 
Suzuki Marin, İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen Avrasya Boat Show Fuarı’nda, DF 80A’yı Türkiye’de ilk kez deniz tutkunlarıyla buluşturdu
 
Suzuki Marin’in üstün performansı ve yüksek tork değerleriyle rakiplerinden ayrılan 80 HP gücündeki yeni üyesi DF 80A, sunmuş olduğu düşük yakıt tüketiminin yanı sıra düşük emisyon değerleriyle de çevreci bir model olarak dikkatleri üzerine çekti.
 
Ters dönüşlü çift pervane teknolojisine sahip DF 350A ise, yüksek performansı ve düşük yakıt tüketim değerleriyle ziyaretçilerin beğenisini topladı.
 
Performans ve tasarruf bir arada
Suzuki Marin’in su sporları meraklıları ve amatör tekne sahiplerinin ilgisini çekecek yeni üyesi DF 80A’nın, 80 HP’lik güç üreten 1502 cc  motoru,üstün performansının yanında yüksek tork değerleriyle rakiplerinden ayrılıyor.
 
Suzuki tarafından geliştirilen Learn Burn (Yakıt Tasarruf Teknolojisi) sayesinde önemli oranda yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerine sahip olan DF 80A,bu sayede çevreye duyarlı bir model olarak dikkatleri çekiyor.
 
Hızlı, güvenli ve ekonomik
Suzuki DF 350A’da bulunan ters dönüşlü çift pervane teknolojisi, her iki pervanenin farklı yönlerde dönmesini sağlayarak su üzerinde olağanüstü dengeli ve güvenli bir seyir sağlıyor.
 
350 HP’lik güce sahip olan model, dişli kutusunun gelişmiş tasarımı sayesinde suyun sürtünme direncini en aza indirerek yakıt tüketiminin minimumda kalmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.
 
4 zamanlı dıştan takma deniz motorlarında ilk defa Suzuki tarafından geliştirilen ters dönüşlü çift pervane sistemi ayrıca, yüksek itiş gücü sayesinde hızlı ivmelenmenin yanı sıra teknenin daha kısa mesafede durmasını sağlıyor.