• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Formula 350 SS’in son yarışı Yeşilköy’de yapılıyor

Türk denizcilik sektörünün en önemli kuruluşlarından Uting Ltd; üretilmeye başlandığı 1962 yılından beri dünyanın en kaliteli tekneleri arasında gösterilen lüks Formula teknelerini, dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show’a getiriyor. Premium segmentte kendini dünyaya ispatlamış olan Formula Boats, genlerinde off-shore karakterini taşıyan yüksek performanslı lüks motoryat ve spor tekneleri deniz severlerin favorileri arasında.
 
 
Formula Boats’un en yeni modelleri, CNR Avrasya Boat Show’un 2. Salon B-8 standında sergilenecek. Fuarda yer alacak olan Formula modellerinden 350 Sun Sport geniş kokpit alanıyla kalabalık gruplar için dahi rahat yer imkanı sunuyor.
 
350 SS keyifli bir gün ve gece için gereken tüm donanıma fazlasıyla sahip. Spor, şık ve güçlü bir powerboat olan Formula 350 Sun Sport gücünü 2 x 430 beygir gücündeki Mercruiser motorlardan alıyor. Saatte 100Km üzerinde sürate çıkan 350 SS yalnızca performansı ve akıcı gidişiyle değil, zarafet ve sunduğu konforla da çok etkileyici. 10.67m boy, 3.28m en ve 21° su kesim açılı derin-V gövdesiyle sert havalarda dahi oturaklı ve güvenli seyir imkanı sunuyor.