• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

SeaRay L590’ın Avrupa Lansmanı Avrasya Boat Show’da Yapılacak

Avrasya Boat Show’da yeni birçok modeli ile yer alacak olan, Türkiye yatçılık sektörüne 1998 yılında adım atan Deniz Yatçılık, yola çıkarken çizdiği güvene ve kaliteli hizmet anlayışına dayalı rotasından ödün vermeden yoluna devam ediyor. Uzun yıllardır yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde sektör içinde saygın bir konuma gelen Deniz Yatçılık, müşterileri ve temsilcisi olduğu markaları ile büyük bir aile oldu.  
CNR Expo SeaRay, Absolute, Galeon, Boston Whaler ve Dreamline gibi, dünyanın önde gelen markalarının Türkiye temsilciliğini yapan Deniz Yatçılık Genel Müdürü Mehmet Soydan, “Avrasya Boat Show Fuarı, karada yapılan en büyük ikinci fuar olması nedeniyle Avrupa yatçılık sektörü açısından önemli bir fuardır. Fuar tekne ve deniz tutkunlarının birçok ürünü ve markayı bir arada görmeleri, mukayese edebilmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Alıcı ve satıcıların bir araya gelmesini sağlayarak pazar oluşumuna ve ihracat oranlarına doğrudan etki etmektedir” dedi.  
 
Bir kara fuarı olarak Avrupa de ilk defa Avrasya Boat Show’da yer alacak modeli SeaRay L-Class serisinin en önemli modellerinden biri olan SeaRay L590’ın lansmanı da Avrasya Boat Show’da yapılacak. Diğer taraftan Deniz Yatçılık’ın en önemli markaları arasında yer alan Absolute Yacht’in yeni jenerasyon modeli olarak adlandırdığı 50 FLY’da ilk defa CNR Expo’da görücüye çıkacak.  
 
Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenen, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından desteklenen Avrasya Boat Show’un Türk denizcilik sektörü için önemli bir organizasyon olduğuna değinen Mehmet Soydan; “Türk Deniz sektörü son yıllarda ciddi bir ivmelenme yasamasına rağmen birçok konuda, özellikle bayrak mevzuatındaki engeller sektöre sıkıntı yaratmaya başladı. Avrupa’da edindiğimiz başarının devamlılığını sağlayabilmek için acilen bayrak ve vergi mevzuatının düzenlenmesi ve bu sayede gerekli satış kanallarının da oluşumunun sağlanması gerekmektedir” dedi.
 
 Deniz Yatçılık, 5 adet yeni teknesi ile CNR Expo Fuar alanının 1.Holünde ziyaretçilerini ağırlayacak.