• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Rotanız CNR Avrasya Boat Show olsun

Dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarı CNR Avrasya Boat Show,  17 Aralık 2022 tarihinde, 16’ncı kez organize edilecek. Global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi’nde, 24 Aralık'a kadar açık olacak fuardan katılımcı ve ziyaretçilerin beklentisi yine büyük olacak.

 

Fuar 2021’de de mega yat, tekne ve yelkenlilerle ilgilenen profesyoneller ile birlikte amatör denizciliğe meraklı ziyaretçiler tarafından da ilgi görecek. Her bütçeye uygun deniz araç ve malzemesinin bulunacağı CNR Avrasya Boat Show, katılımcı firmaların yanı sıra ülke ekonomisi ve turizmine önemli katkılar sağlayacak.

 

Her yıl kesintisiz düzenlenen ve binlerce deniz severi ağırlayan CNR Avrasya Boat Show’da, 85 bin metrekarelik bir alan üzerinde, 3500’den fazla deniz aracını, dünyanın dört bir yanından gelen deniz meraklıları ile buluşturacak. Fuarda, yerli ve yabancı en prestijli markaların, en yeni ürün ve hizmetleri sergilenecek.

 

Siz de, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından hayata geçirilen CNR Avrasya Boat Show’un kısıtlı alanlarından faydalanarak on binlerce deniz severle buluşmak ve yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçin.