• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Yalıtım sektörünün en iyileri CNR Avrasya Boat Show'da

Türkiye'nin en prestijli organizasyonu CNR Avrasya Boat Show, denizcilik sektörünün en iyi 3.500 deniz aracını, 22 Şubat'ta on binlerce deniz severin beğenisine sunacak. Sınıfının en iyisi yatların Dünya ve Türkiye prömiyerlerinin de yapılacağı fuarda aralarında Vizyon İnovatif Yalıtım'ın da olduğu birçok marka, en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek.
 
 
 
 
Denizcilik, imalat, otomotiv, savunma sanayii, petrol ve doğal gaz endüstrisi gibi çok sayıda sektörün yalıtım ihtiyaçlarına inovatif çözümler sunan Vizyon İnovatif Yalıtım, ısı yalıtımı, gürültü ve titreşim kontrolü, yüksek ısı, kriyojenik izolasyon, korozyon-yoğunlaşma kontrolü ve pasif yangından korunma alanlarında hizmet veriyor.
 
 
Çalışma ilkelerini kalite ve memnuniyet esaslarına oturtan firma, kendini devamlı yenileyen AR-GE departmanı, inovatif çalışanları ve teknolojik yatırımları ile müşterilerine kişiye özel çözümler de sunuyor.
 
Siz de, yalıtım ve koruma için tasarım yapan ve CAD ortamında veri sağlayan Vizyon İnovatif Yalıtım gibi CNR Avrasya Boat Show'da yer alarak dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarının tanıtım ve pazarlama gücünden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin!