• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Burla Makina Avrasya Boat Show’la marka değerini artırıyor

Karada yapılan dünyanın en büyük iki fuarından biri olan Avrasya Boat Show, bu yıl 11-19 Şubat 2017 tarihlerinde yine CNR Expo Yeşilköy’de düzenleniyor. Fuarcılık sektörünün en prestijli ve renkli organizasyonu olan CNR Avrasya Boat Show, Türk deniz sektörünün dünya pazarına tanıtımı ve pazarlanması alanlarında da katılımcı firmalarının elini oldukça güçlendiriyor.  
 
 
Fuarın en önemli katılımcı firmalarından biri olan Burla Makina da, Yamaha & Marine araçları ile Avrasya Boat Show’un önemli firmalarından birisi. Fuarda yeni ürün ve hizmetlerini tüketici ile buluşturmayı hedefleyen Burla Makina Satış ve Pazarlama Müdürü Orhun Şentürk; “CNR Avrasya Boat Show’da Yamaha, Brig ve Finnmaster markalarımızı sergileyeceğiz. Bizim için fuara katılmamızdaki en önemli amacımız, markalarımızı deniz severler ile buluşturmak ve marka değerimizi artırmaktır. Bunu Türkiye’de en iyi elde edeceğimiz etkinlik ise CNR Avrasya Boat Show'dur.” dedi.  CNR Expo 
 
 
Avrasya Boat Show’un diğer katılımcı firmalarından biri de Polar Generator. Marin sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, kesintisiz güç ve yüksek performansa dayalı olarak tasarlanan, süper sessiz çalışan ve küçük boyutları sayesinde montaj kolaylığı sunan, akıllı kumanda panelinin fonksiyonları ile kullanıcı dostu ürünleri değişik model ve güçlerde sınıflandırılıyor.  
 
Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Avrasya Boat Show, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenen, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından destekleniyor.