• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

İtalyan Dominator Sadece CNR Avrasya Boat Show'da

Dünyanın en prestijli yat markalarından Dominator, en mükemmel yatlarını, Türkiye'de sadece, CNR Expo Yeşilköy'de, 23 Şubat - 3 Mart 2019 tarihleri arasında organize edilen CNR Avrasya Boat Show'da sergileyecek. Kişiye özel tasarımları ile fark yaratan marka, müşterilerinin isteğini de göz ardı etmiyor. Dominator markalı bir yata sahip olmak isteyen deniz severler, yatların yaratım sürecine de dahil olarak hayallerini gerçeğe çevirebiliyor.
 
Dominator, CNR Avrasya Boat Show'da benzersiz bir şekilde tasarlanmış iki yat sergileyecek. Son ayrıntısına kadar incelikle düşünülmüş ve kişiye özel tasarlanan tekneler, ileri teknoloji ile usta işçiliği bir araya getiriyor.
 
Göz alıcı detayları ile My Zalanka
 
Tekne ve yat alanında dünyanın en iyi iç mimarlarından Baş Tasarımcı Luca Catino ve dekoratör Giulia Sigismondi, profesyonelliklerini bu modelle bir kez daha gösterdi.
 
  
Zımparalanmış meşe ağacından panelleri olan bu güzel yat parlak abanoz aksanlarla tamamlanmış. Sicis'ten ipek jorget mermer ve vaterit cam banyodaki tonu belirliyor. El işçiliği ile döşenmiş Piallato parke zeminler ve iç ve dış mekan mobilyaları için kullanılan Hermès kumaşlar da öyle. Teknenin özellikle yat için yapılmış ve üretici tarafından "Dominator Gold" olarak adlandırılmış platin tonları iç mekanda turkuaz ve turuncu renk detaylarıyla harika bir şekilde dengeleniyor.
 
Denizin tüm renkleri Ilumen Cadet V'de buluştu
 
Gri ve mavi meşe tonlarının yanı sıra özellikle müşteri için oluşturulan mavi palisander, bu yatın giydirilmesinde kullanılan ince ahşapların seçimine çok dikkat edildi. Kanepenin dikişlerinden parkenin özel rengine ve tasarımına kadar ayrıntılara gösterilen özen, sofistike, rahatlık ve tarzın uyumunu yansıtan bir sonuç yaratıyor.
 
 
 
Zarif iç mekandaki lüks kabinlerin her biri farklı renk paletinde, Foglizzo'nun muhteşem süetleri ile bezenmiş. Banyolarda el yapımı Sicis ateş kırmızısı mozaik kullanılmış. Öte yandan daha koyu tonda 'comento' bantlarının vurguladığı inci grisi parke döşeme, kaptan kamarası ve alt güverte lobisinin duvarlarında bulunan mavi akik için yumuşak bir palet sağlamış.