• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Boat Show 2019'da hedef %20 daha fazla ticaret

Dünyanın en büyük iki Boat Show fuarından biri olan CNR Avrasya Boat Show her zamanki yeri ve tarihinde CNR Expo Yeşilköy'de
 
Denizcilik alanında karada yapılan dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan 14. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - CNR Avrasya Boat Show 23 Şubat - 3 Mart 2019 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy'de binlerce deniz severi buluşturuyor.
 
Dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show'un 85 bin metrekarelik fuar alanında, üstün performanslı, şık dekorasyonlu 400'den fazla dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenli markasını bir araya getirirken, ithal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.
 
 
Hedef %20 daha fazla ticaret
 
Geçen sene hem ziyaretçi hem satış rekoru kıran CNR Avrasya Boat Show 2018, 9 gün süren fuar boyunca getirdiği nitelikli yerli ve yabancı alıcılar sayesinde firmaların 230 milyon dolarlık aldığı siparişi fuar sonrası 600 milyon dolarlık bir ticaret hacmine ulaştırdı.
 
Geçen seneki anket sonuçlarına göre fuara gelen ziyaretçilerin %61'inin bu sene tekne alması bekleniyor.
 
Siz de CNR Holding'in uluslararası networkünü kullanarak yeni iş bağlantıları kurmak ve iş hacminizi genişletmek istiyorsanız, Türkiye'nin en prestijli ve en renkli organizasyonunda yerinizi hemen ayırtın.