• 17.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı
  • 14-18 Haziran 2023
Kalan Süre

Haberler

Yeni nesil tatil anlayışı CNR Avrasya Boat Show’da şekillenecek

Dünya ekonomilerini olumsuz etkilemeye devam eden pandemi, turizm sektöründe de yeni akımların oluşmasına sebep oldu. Geçmişteki sık ve kısa süreli tatillerin yerini 2022 ve sonraki yıllarda seyrek ve uzun soluklu seyahatlerin alması bekleniyor.

Yerli ve yabancı turistler, tatillerini hiçbir kısıtlama olmadan sürdürebilecekleri izole deniz seyahatlerini özellikle tercih etmeye başladı bile. Yeni tatil anlayışının denizler üzerine planlandığını gören denizcilik sektörü ise tekne ve yat üretimini artırma eğilimine girdi. Tam da bu aşamada, dünyanın en prestijli üreticileri, her bütçeye uygun ürünlerini uluslararası pazarlara sunmaya hazırlanıyor.

Dünya denizcilik sektörünün en büyük uluslararası ticaret platformlarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, tekne ve yat üreticilerini, deniz severlerle buluşturmaya 2022’de de devam edecek. Ziyaretçilerin uzun soluklu tatil seçeneği için gerekli her türlü ürün ve hizmete ulaşabileceği fuar, 17-24 Aralık  2022'de, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

 

CNR Avrasya Boat Show - 16. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından hayata geçirilecek. 85 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan fuar, birçok uluslararası markanın dünya ve Türkiye lansmanına da ev sahipliği yapacak.